Agents de la Policia Local van detenir la matinada de dissabte una veïna de Manresa, de 41 anys, a qui se li imputa un delicte contra la seguretat viària, un de negativa a sotmetre’s a les proves de detecció alcohòlica i un altre d’atemptat a agents de l’autoritat.

Els fets van ocórrer a quarts de tres, quan una patrulla va detectar un vehicle que circulava de forma erràtica a la zona del Passeig de Pere III i va aturar la conductora que presentava una simptomatologia evident de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, motiu pel qual va ser requerida per sotmetre’s a les proves de detecció alcohòlica.

La dona va ser incapaç de bufar correctament, tot i que es va intentar amb tres aparells diferents. Quan se li va dir que seria denunciada penalment per la negativa, es va posar agressiva fins al punt que va agafar-se a la funda de la pistola d’un agent amb intenció d’agafar-la, va mossegar la mà d’una altra agent que intentava que retirés les mans de l’arma, motiu pel qual va ser detinguda.