La Policia Local de Manresa ha sancionat i denunciat fins a quatre persones per conduir sota els efectes de l'alcohol durant aquest cap de setmana, una de les quals va provocar un accident.

Aquest darrer sinistre ha tingut lloc aquesta matinada de diumenge a dilluns, cap a 1/4 de 3. Dos vehicles, un Seat Leon i un Seat Ibiza, es van veure implicats en un xoc al carrer d'Amadeu Vives i quan els agents van practicar la prova d'alcoholèmia als conductors, un d'ells, un jove manresà de 25 anys, va donar 0,87 mg/l en aire espirat, per la qual cosa se l'ha denunciat penalment. En l'altre vehicle hi viatjaven un noi de 24 anys i una noia de 21, tots dos també de Manresa. Cap d'ells va resultar ferit.

La matinada de dissabte a diumenge, al carrer de Barcelona, un altre manresà, en aquest cas de 42 anys, va donar 0,97 mg/l en aire espirat en la primera de les dues proves d'alcoholèmia que se li va realitzar i 0,91 mg/l en la segona. Igual que en el cas anterior, va ser denunciat penalment.

Poc abans, a 2/4 d'1, un home de 57 anys va donar 0,43 mg/l i 0,39 mg/l en ser aturat al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer i se li va obrir un expedient administratiu. Igual que a un conductor de 36 anys aturat divendres a les 10 de la nit, al carrer de Sabadell. Va donar 0,58 mg/l i 0,65 mg/l les dues vegades que va bufar.