El motorista mort aquest dissabte al vespre a Moia va xocar contra un porc senglar abans d’impactar contra un altre vehicle que circulava per l’altre carril de la carretera, la C-59, però que en el moment de la col·lisió ja estava aturat. Una testimoni de l’accident que viatjava en aquest vehicle i que també va patir algunes ferides, Montse Cullerés, ha explicat que «ho vam veure tot: el motorista va xocar amb el porc senglar i de la frenada va volar amb la moto i va acabar impactant amb el nostre capó».

Cullerés, que va ser atesa al CAP de Moià, detalla que circulaven en direcció contrària a la del motorista i que en el moment en què va impactar contra el vehicle en el qual ella viatjava amb la seva parella ja estava aturat. Després d’haver patit i presenciat aquest accident, assegura que els cops i ferides «passaran» però que «la imatge del motorista em quedarà gravada».

Fonts dels Mossos d’Esquadra també han confirmat que el motorista va impactar primer contra un porc senglar i després contra la furgoneta. Els serveis d’emergències van rebre l’avís de l’accident a les 21:24h. El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 37 de la C-59, al terme municipal de Moià i la víctima és C. M. C. Q., un veí de 56 anys de Caldes de Montbui.