Els bombers han donat per extingit, a les vuit del vespre d'aquest dimarts, l'incendi que ha cremat a la zona de Cal Cosme i que inicialment s'havia situat a Santa Maria de Miralles, a l'Anoia, i que ha afectat terme municipal de Querol, a l'Alt Camp. El bombers han donat per estabilitzat l'incendi a les 16.37 h i ha estat al voltant de les vuit del vespre quan l'han donat per extingit. Fonts del cos han explicat que han rebut l’avís de l’incendi a les 13.20 h i han arribat a treballar-hi un total de 28 mitjans terrestres i 7 d’aeris,  a més de les ADF de la zona.

En directe

Última actualització 18:34

L'Ajuntament de Querol ha difós una foto de l'inici del foc, a la zona d'Esbalda. Afirma que la ràpida actuació dels Bombers ha evitat mals majors.

Els Bombers han estabilitzat l'incendi. Hi segueixen treballant 24 dotacions.

L'Ajuntament de Querol, terme proper a Santa Maria de Miralles, ha compartit un vídeo dels mitjans aeris treballant a l'incendi.

A Twitter, usuaris ja han començat a difondre imatges del foc

A l'incendi hi treballen 28 dotacions terrestres i 7 d'aèries, a més d'ADF.

El flanc esquerre està limitat per vinyes i en aquests moments els bombers posen l'èmfasi en el flanc dret i també hi estan buscant focus secundaris.

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi forestal a cavall dels termes de Santa Maria de Miralles, a l'Anoia, i Querol (Alt Camp), des de les 13.20 h.

Veure més