L’incendi que afecta Sant Coloma de Queralt i Bellprat ha deixat 78 abonats d’aquest últim municipi sense servei elèctric, tot i que a les 11 del matí ja havien recuperat el subministrament. El foc ha afectat els pals de fusta d’una línia. Fonts de la companyia han explicat que l’incendi ha passat per l’últim tram d’aquesta línia, que va des del nucli de Bellprat fins a la granja del Borés que s’ha vist afectada per l’incendi. 

La companyia ha obert ponts per aïllar el tram de línia en el qual hi ha algun suport de fusta cremat i a les 11:07 ja només quedava sense subministrament la granja afectada on s’ha activat un grup electrògen per donar-li subministrament.

L'empresa elèctrica també ha fet una revisió a la instal·lació elèctrica de la granja, que no s'ha vist afectada pel foc, i finalment, aquest diumenge a la tarda, cap dos quarts de sis, la situació ha quedat normalitzada i s'ha pogut connectar la línia de mitja tensió que alimenta la granja al centre de transformació i la situació ha quedat normalitzada.

En aquests moments, segons Endesa, l’incendi es troba en una vall on no hi ha línies elèctriques.