Dos homes amb nombrosos antecedents van ser arrestats divendres per increpar gent asseguda a les terrasses de la Plaça Major a Manresa. Els fets van ocórrer a quarts d'onze de la nit, quan sense cap motiu aparent els dos infractors, de 28 i 24 anys, veïns de Roses i de Manresa respectivament, van començar a molestar els usuaris de les terrasses de la plaça, fins al punt que es va iniciar una baralla. 

Un agent de servei a l'Ajuntament va intentar separar les persones participants en la discussió, però els dos homes que havien iniciat la baralla mantenien la seva agressivitat, donant puntades de peu a taules i cadires i agredint l'agent que provava de calmar-los. En conseqüència, l'agent va detenir un dels agressors i persones presents a la plaça van contenir l'altre mentre arribaven més patrulles que, finalment també va ser detenir.

Segons fonts de la Policia Local, els dos imputats tenen nombrosos antecedents policials i penals i se'ls imputa un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat.