Els ajuntaments de Castellar de la Ribera, Clariana de Cardener, Lladurs, Navès i Pinell van informar ahir del tancament dels espais naturals i de bany de la comarca amb motiu de l’elevat risc d’incendi.

Pel que fa a la ribera Salada, els ajuntaments de Castellar de la Ribera i Lladurs van indicar que tancava l’espai que afecta aquests termes municipals fins al pont del Clop; dijous ja va quedar tancat l’espai comprès dins el terme municipal de Castellar de la Ribera i ahir el corresponent al terme de Lladurs. Pel que fa a l’embassament de Sant Ponç, dijous es va procedir al tancament del camí perimetral per part del cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. Un altre espai que es preveu que avui quedi tancat és el curs de l’Aigua d’Ora corresponent al terme municipal de Navès. L’Ajuntament de Pinell, per la seva banda, va informar també del tancament de l’àrea recreativa de la font de Sant Climenç.

Aquestes actuacions excepcionals, que tenen el suport i participació dels Agents Rurals i Mossos d’Esquadra i de la guàrdia rural contractada pel Consell i ajuntaments per tal d’evitar l’afluència de persones als espais de bany de la comarca. Es demana a la població i als visitants extremar les precaucions i no acudir al medi natural aquests dies.