Agents de la Policia Local van detenir dimecres a la nit una terrassenca veïna de Manresa, a qui s’investiga per dos delictes contra la seguretat del trànsit. Els fets van passar a la mitjanit, quan una patrulla va aturar un vehicle que circulava a velocitat excessiva al carrer Nou de Santa Clara. Quan l’agent va demanar el permís de circulació a la conductora, aquesta va iniciar la marxa bruscament, obligant l’agent a saltar per no ser atropellat.

A partir d’aquí es va iniciar una persecució durant la qual la conductora va saltar-se diversos semàfors en vermell, va circular per carrers en contra direcció, va fer rotondes en sentit contrari i va estar a punt de xocar amb vehicles que circulaven correctament. Finalment el cotxe va poder ser aturat amb la concurrència de diversos cotxes patrulles al pàrquing de l’estadi del Congost.

Un cop els agents de la Policia Local van aturar la conductora, van comprovar que la havia perdut tots els punts del carnet, que, a més, tenia una privació judicial del permís de conduir fins el juny de 2022, que el vehicle no disposava d’assegurança des del mes d’abril i que havia no passat l’ ITV des de l’any 2019.