El jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs els presumptes autors de l'agressió a un jove que va tenir lloc durant un botellot a Artés, la matinada de diumenge. El jutge també ha ordenat la retirada del passaport dels tres agressors i la seva compareixença periòdica als jutjats, segons han explicat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Per causes que s'estan investigant, els detinguts, d'entre 19 i 24 anys, haurien agredit la víctima donant-li cops de peu i amb una ampolla de vidre que, quan es va trencar, li van clavar a l'esquena. Immediatament van marxar del lloc dels fets, en un polígon industrial i en el marc d'un botellot amb unes 500 persones. El jove va ser traslladat pel SEM a l'Hospital Mútua de Terrassa.

Al voltant de les 6 de la matinada, els tres agressors es van presentar voluntàriament a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, on van ser detinguts per un delicte de lesions. Es tracta d'un jove de 24 anys, veí del Pont de Vilomara, un de 21 de Manresa, i un de 19 del Pont de Vilomara.