El jutjat en funcions de guàrdia de Manresa va deixar, ahir, en llibertat amb càrrecs els tres arrestats per l’agressió que va tenir lloc en el marc d’un botellot d’Artés aquest passat diumenge a la matinada i en el qual s’hi van congregar unes 500 persones.

Segons han explicat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), els tres detinguts van passar ahir a disposició judicial i van sortir en llibertat amb mesures cautelars que consisteixen en la retirada del passaport i l’obligació de presentar-se periòdicament en seu judicial. La causa està oberta un delicte de lesions.

Els fets es remunten a aquest passat diumenge, entre les tres i les quatre de la matinada, quan els tres detinguts presumptament van colpejar la víctima i finalment van clavar una ampolla de vidre trencada a l’esquena de la víctima, que va ser traslladada a l’hospital Mútua de Terrassa.

Els tres agressors van marxar del lloc, però cap a les sis del matí es van presentar voluntàriament a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Manresa on van quedar detinguts.

Dos dels ara investigats són veïns del Pont de Vilomara i el tercer resideix a Manresa.