Dos joves de veïns de Manresa van ser enxampats in fraganti per la Policia Local quan estaven robant a l’interior de la Taverna 1913 de la plaça Major de Manresa.

Els fets van produir-se cap a dos quarts de cinc de la matinada d'aquest diumenge quan la Policia Local va ser alertada que s’havia activat l’alarma de l’establiment. Fins al lloc s’hi va desplaçar la Policia Local, que va trobar els dos joves a l’interior de l’establiment, encara que aquests van aconseguir fugir cap a la plaça de Sant Ignasi Malalt. Els agents de la Policia Local i també dels Mossos d’Esquadra, que també van anar al lloc dels fets, van iniciar una persecució dels lladres fins que finalment els van poder detenir, un al carrer Sant Andreu i l’altre a la Via de Sant Ignasi.

En la seva fugida, un dels lladres va llençar un dels telèfons mòbils que havia robat a l’establiment, i que va ser recuperar i retornat als seus propietaris per part dels cossos policials. D’altra banda, els lladres ja tenien preparats per emportar-se diversos objectes com tauletes, telèfons mòbils i caixes registradores.

Els dos joves, un de 19 anys i l’altre de 20, van quedar detinguts pels Mossos d’Esquadra per un robatori amb força.