Els Mossos d’Esquadra van desmantellar una plantació de marihuana a Abrera, dilluns d'aquesta setmana. La plantació es trobava en una nau industrial i hi van intervenir 2.700 plantes de marihuana en diferents fases de creixement.

En l’operació agents dels Mossos d’Esquadra van detenir quatre homes d’entre 20 i 33 anys de nacionalitat albanesa com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de juliol quan els agents van tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial a Abrera.

Els investigadors van comprovar que la nau, que desprenia una forta olor característica de les plantes de marihuana, disposava d’un sistema de ventilació i un sistema de videovigilància.

Així mateix, els tècnics de la companyia elèctrica van detectar una escomesa elèctrica clandestina, amb el corresponent perill de provocar un incendi, que donava corrent a la nau sense ser enregistrada pel comptador.

Et pot interessar:

Finalment, el 13 de setembre, els agents van detenir quatre homes en el moment que sortien de la nau industrial com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. En el marc de l'escorcoll al recinte industrial, els investigadors van localitzar la infraestructura necessària per a la plantació, totalment equipada i preparada, i van intervenir unes 2.700 plantes de marihuana en fase avançada de creixement.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.