Un pastor evangèlic de Collbató ha acceptat quatre anys de presó per abús sexual continuat a una nena mentre tenia entre 6 i 10 anys. Els fets van tenir lloc al domicili del pastor entre els anys 2011 i 2015. Segons l'acord de conformitat entre totes les parts, el pastor i la seva esposa rebien a casa seva una família i els seus tres fills menors d'edat, arribats el 2005, per donar educació religiosa als menors. Després, i gràcies als llaços de confiança creats, el religiós i la seva dona es van començar a fer càrrec en certs moments dels menors. Primer dels dos fills grans, i després de la petita, nascuda el 2005. Fins i tot els infants es van quedar a dormir a casa del matrimoni.

Així, el pastor, que tenia el rol d'avi respecte la filla petita, li feia petons a la boca i a la vagina, així com tocaments. Amb l'excusa de necessitar llenya per a la llar de foc, va demanar a la nena que l'acompanyés al soterrani de la casa. Un cop allà, es va abaixar els pantalons i va demanar a la nena que li fes una fel·lació, cosa a la qual la menor es va negar. Aleshores, l'home va asseure la nena en una taula i li va llepar la vagina, tot i que va parar quan va sentir passes que s'acostaven. En una altra ocasió va fer el mateix al llit de la seva habitació. Els fets es van repetir gairebé cada setmana durant quatre anys.

La fiscalia li demanava 6 anys de presó, prohibició d'aproximació durant deu anys i 10.000 euros d'indemnització. Finalment, però, abans del judici a l'Audiència de Barcelona aquest dimecres les parts han pactat una pena de quatre anys, prohibició d'aproximació durant set anys i 5.000 euros d'indemnització.