Donar una adreça falsa a un repartidor de menjar a domicili per poder assaltar-lo i robar-li la cartera. Aquest va ser el modus operandi d'un jove de 18 anys i veí de Piera, i un menor d'edat, per efectuar un robatori amb violència a un home a Piera. Els dos lladres ja han estat detinguts, segons fonts dels Mossos d'Esquadra.

Els fets van succeir al passat 25 de juny, al voltant de les deu de la nit, quan un repartidor de menjar a domicili va patir un robatori amb violència a la urbanització Can Martí de l'Estela de la població de Piera.

El treballador anava amb motocicleta a entregar una comanda quan de sobte va rebre una forta fuetada al pit que el va fer caure del vehicle. Un cop a terra dos nois se li van apropar, el van intimidar amb un ganivet i li van sostreure la cartera. Tot seguit, van intentar endur-se la motocicleta, però el cable que havien utilitzat per tirar el repartidor havia quedat enredat a la roda i van fugir corrent.

Durant la investigació els mossos van esbrinar que els autors van donar una adreça falsa amb només un camí d'accés i poc transitat. D'aquesta manera quan el repartidor va passar pel carrer van poder tensar el cable que prèviament havien lligat a un senyal de trànsit.

Fruit de les investigacions els mossos van identificar els presumptes autors, els quals van detenir entre dimarts i dijous a Igualada. El detingut menor va passar a disposició de Fiscalia de Menors i l'altre passarà a disposició judicial en les properes hores.

 La investigació continua oberta, ja que no es descarta la implicació d'un tercer autor.