Tres persones han resultat ferides aquest dijous en dos accidents de trànsit a les comarques del Solsonès i l'Alt Urgell. El primer xoc ha tingut lloc a un quart de déu de la nit a la C-55, al terme municipal de Solsona, on dos cotxes han topat al quilòmetre 79 i dues persones han resultat ferides. Segons fonts dels Bombers, un dels accidentats ha estat traslladat al Cap de Solsona. L'altra persona involucrada, que ha patit ferides lleus, ha estat atesa pel SEM al mateix lloc dels fets.

Deu minuts més tard, un cotxe ha xocat contra un porc senglar a la C-14 a Bassella (Alt Urgell). L'accident ha provocat l'evacuació a l'hospital de la Seu del conductor i únic ocupant del vehicle.

Un tercer accident sense ferits

El cos de Bombers també ha informat d'un tercer accident que va tenir lloc a Vallbona d'Anoia a tocar de les 10 de la nit. Un cotxe es va accidentar a l'encreuament entre el carrer Balmes i el camí Ca La Fou.

En conseqüència de l'accident, el cotxe va patir una fuita d'oli. Una dotació de Bombers es va encarregar de la neteja de la calçada.