Un incendi va afectar la tercera planta de l’edifici principal de la Fàbrica Nova de Manresa. El foc es va originar quan faltaven pocs minuts per la una del migdia i va generar una densa fumera negra. Tot i això, segons van assenyalar fonts dels bombers, només van cremar alguns palets i plàstics que hi havia a la tercera planta de l’edifici, motiu pel qual es va generar aquesta fumera. L’incendi en un dels recintes industrials més emblemàtics de la ciutat es va donar per extingit poc després d’un quart de dues.

El foc segons van detallar fonts de Criteria, propietària de l’immoble, no va provocar danys estructurals ni es van haver de lamentar danys personals.

Arran de l’incendi també es va tallar el trànsit en un tram de la Via de Sant Ignasi per facilitar l’actuació dels bombers, encara que abans de les dues del migdia la situació ja s’havia normalitzat. 

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van explicar que obriran una investigació per tal d’aclarir les circumstàncies en les quals es va originar l’incendi.

Fins a la Fàbrica Nova s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, el SEM i Mossos d'Esquadra.

Incendi a la Fàbrica Nova de Manresa

Incendi a la Fàbrica Nova de Manresa