Quatre persones han resultat ferides aquest dilluns a la tarda en un accident múltiple que ha tingut lloc a la C-58, al seu pas per Castellbell i el Vilar. Arran del sinistre, la carretera ha estat tallada durant gairebé tres hores i el trànsit s'ha desviat cap a la C-16, on s'han aixecat les barreres del peatge.

Segons el Servei Català de Trànsit, els fets han tingut lloc minuts abans de 3/4 de 5 de la tarda, al punt quilomètric 38 de la carretera de Manresa a Terrassa. En el xoc s'hi han vist implicades dues furgonetes, un cotxe i una moto i els Bombers han hagut d'excarcerar un dels conductors que havia quedat atrapat. Dels quatre ferits, tres han estat traslladats a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa i una, a la Mútua de Terrassa, tots ells amb pronòstic menys greu.

La circulació a la C-58 ha quedat interrompuda en ambdós sentits i s'ha desviat el trànsit cap a l'autopista C-16 fins a 2/4 de 8 del vespre.

En total, s'ha mobilitzat un helicòpter del SEM, tres ambulàncies, cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i quatre dotacions dels Bombers.