Quatre persones van resultar ferides ahir a la tarda en un accident múltiple que va tenir lloc a la C-58, al seu pas per Castellbell i el Vilar. Arran del sinistre, la carretera va estar tallada durant gairebé tres hores i el trànsit es va desviar cap a la C-16, on es van aixecar les barreres del peatge.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), els fets van tenir lloc minuts abans de 3/4 de 5 de la tarda, al punt quilomètric 38 de la carretera de Manresa a Terrassa. En el xoc s’hi van veure implicades dues furgonetes, dos cotxe i una moto i els Bombers van haver d’excarcerar un dels conductors que havia quedat atrapat.

Dels quatre ferits, tres van ser traslladats a l’hospital de Sant Joan de Déu de Manresa i un, a la Mútua de Terrassa, tots ells amb pronòstic menys greu.

La circulació a la C-58 va quedar interrompuda en ambdós sentits i es va desviar el trànsit cap a l’autopista C-16 fins a 2/4 de 8 del vespre. També es va tallar l’accés a la C-58 des de la C-55, a Castellbell.

En total, es va mobilitzar un helicòpter del SEM, tres ambulàncies, cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i també quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat.