Aquest dimecres a la tarda un dispositiu conjunt de Mossos d’Esquadra i Policia Local de Solsona va permetre detenir ‘in fraganti’ un veí de Solsona de 34 anys que es dedicava a vendre marihuana, per un presumpte delicte contra la salut pública. L’operació consistia en la prevenció de tràfic d’estupefaents a la plaça del Consell Comarcal.

Els fets van passar pels volts de les set de la tarda quan els agents van observar un intercanvi de drogues entre dos joves. Davant d’aquests fets, la policia va identificar i escorcollar els implicats. Després de poder corroborar el tipus de venda a menors d’edat, l’autor va quedar detingut.

La Policia Local havia estat alertada sobre l’activitat delictiva de l’acusat amb diversos avisos i denúncies de veïns en aquesta plaça i altres indrets del municipi, com la plaça del Camp. D’aquí que dimecres es muntés l’operatiu, en el qual van participar diversos efectius de paisà i uniformats dels dos cossos de policia. Les properes hores, el detingut passarà a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció de guàrdia de Solsona.