Els Bombers de la Generalitat han trobat aquest dilluns al matí el cos sense vida de l'home de 94 anys desaparegut a Lluçà (Osona). Persones voluntàries l'han trobat pels volts de dos quarts de deu, aproximadament a un quilòmetre i mig, al nord-oest de la població, a prop del Pantà de Santa Eulàlia.

Tot just aquest matí es reprenia la recerca per trobar-lo. L'ancià va sortir divendres a la tarda a fer un volt per la zona de Santa Eulàlia de Puig-oriol i se li va perdre la pista. Aquest dilluns era el tercer dia de dispositiu i comptava amb tretze dotacions terrestres de Bombers, Grup d'Actuacions Especials (GRAE), el Grup Caní de Recerca (GRCR), el Grup Operatiu de Suport (GROS) -amb metge del SEM-, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i voluntaris, així ho explicaven els Bombers al seu perfil de Twitter.

Aquest dilluns les tasques previstes se centraven a ampliar el radi de recerca alhora que es volien repassar punts ja rastrejats. Durant aquesta nit, quatre dotacions han pentinat camins transitables amb vehicles.