Una dona ha estat trobada morta aquest matí en un habitatge de Vitòria, on va ser ser degollada amb un ganivet pel seu marit, que es va suïcidar clavant-se la mateixa arma al pit, mentre al pis hi havia el dos fills menors d’edat de la parella, segons han informat a EFE fonts coneixedores del cas.

Els fets han tingut lloc a les 7.20 hores d’aquest matí al primer pis del número 22 del carrer Antonio Machado, al barri de Sansomendi de la capital alabesa. Pel que sembla, la parella s’havia separat o estava en tràmits de separació.

La víctima, tancada

Segons les mateixes fonts, l’home, de 42 anys, ha tancat la dona, de 37, en un balcó de l'habitatge i l’ha degollat amb un ganivet de cuina. Després, ell s’ha fet uns talls al coll amb el mateix ganivet i se l’ha clavat al pit, a l’altura del cor.

Els dos fills de la parella, de 17 i 13 anys, han avisat els serveis d’emergència, que quan han acudit al pis han trobat l'home encara amb vida, però ja havia perdut molta sang i malgrat els intents per reanlimar-lo, ha mort.

L’Ertzaintza ha obert una investigació per aclarir els fets. Es desconeix si la dona i l’home, que acabava de sortir de treballar en el torn de nit d’una empresa, continuaven vivint junts.

Va amenaçar de matar-la

Pel que sembla, l’home havia manifestat en alguna ocasió a algun familiar, sobre la seva dona i en relació amb el procés de separació, que la mataria, segons les mateixes fonts.