Un motorista ha mort, aquest migdia, en un accident en una pista forestal entre l’Estany i Muntanyola (Osona). 

Segons han explicat fonts del Servei Català de Trànsit (SCT), la víctima és un home de 59 anys i veí de Caldes de Montbui. La motocicleta ha patit una sortida de la calçada, ha caigut i el motorista ha resultat mort. 

Aquest accident s'ha produït al terme municipal de Muntanyola, al quilòmetre zero del camí forestal cap a l’Estany. Els serveis d’emergències han rebut l’avís d’aquest accident quan passaven dos minuts d’un quart d’una del migdia. 

Amb aquesta víctima, són 106 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, després que avui mateix hi hagués un altre accident. En aquest cas ha estat a dos quarts de quatre de la matinada, a la C-59 al terme de Caldes de Montbui. Segons ha informat el mateix Servei Català de Trànsit, un vehie ha caigut amb el seu vehicle de 7 metres d’alçada. Com a conseqüència de l’accident, el conductor, veí de La Llagosta ha resultat mort. Es tracta d’un home de 38 anys, C.J.T.P. D’altra banda, la passatgera davantera del turisme ha resultat ferida en estat crític i ha estat traslladada a l’hospital de Sant Pau de Barcelona.