Un nen de set anys i una noia de 13 anys es trobaven jugant a la platja d'es Morer Vermell, juntament amb una jove discapacitada psíquica de 26 anys, quan un individu es va posar davant d'ells a la riba del mar. L'home es va despullar i va començar a masturbar-se davant d'ells. Els menors i la jove van arrencar a córrer. El jutjat penal número sis de Palma va condemnar ahir a aquest home, de 53 anys, a vuit mesos de presó per un delicte d'exhibicionisme i a dotze mesos multa per assetjament.

L'acusat s'enfrontava ahir a una pena de dos anys i dos mesos de presó. Després d'aconseguir un acord de conformitat la defensa amb el fiscal, el processat va acceptar una condemna de vuit mesos de presó. La sentència no s'executarà si l'encausat no torna a delinquir en els pròxims tres anys. La jutgessa va dictar la condemna ‘in voce’, que va passar a ser ferma.

A més, la resolució judicial va contemplar l'obligatorietat que se sotmetés a un curs d'educació sexual. També havia d'indemnitzar als menors amb 1.000 euros a cadascun i amb 2.000 euros a la jove discapacitada, en concepte de danys morals. Així mateix es va establir la prohibició d'acostar-se a menys de 500 metres d'ells i de no comunicar-se amb les víctimes per qualsevol mitjà, telefònic o telemàtic, durant un termini de tres anys.