Els Bombers de la Generalitat van actuar la matinada i el matí de diumenge en tres incendis de vehicles a la comarca del Bages. Els focs van tenir lloc a Sant Fruitós de Bages, on es van veure afectats una caravana i tres cotxes, i a Navarcles i Santpedor amb un vehicle cremat a cada municipi.

El primer incendi va tenir lloc a les 4.31 hores en un pàrquing de terra de l’avinguda del Doctor Fleming, al terme de Sant Fruitós, on va cremar totalment una caravana. En conseqüència, tres cotxes de la vora també van quedar afectats per les flames. Segons va explicar a Regió7 l’alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñan, la policia ja ha obert una investigació per esclarir-ne els fets, i també va voler destacar la rapidesa amb què van intervenir els Bombers per apagar el foc.

El segon incendi es va produir al voltant de les 7 del matí al carrer Sardana de Navarcles. Va ser en aquesta via on, alertats pels veïns i la Policia Local, Mossos i Bombers van trobar un cotxe, immobilitzat amb un parany, que cremava. Segons l’alcalde del municipi bagenc, Josep Maria Feliu, el cotxe afectat es trobaria immobilitzat per una possible diligència penal.

Finalment, a les 10.39 hores, el cos d’emergència també va ser advertit d’una furgoneta que cremava a Santpedor. El vehicle es trobava en una zona habilitada per estacionar a l’aiguamoll de la Bòbila quan es va incendiar. Segons la Policia Local del municipi, aquest incendi no tindria res a veure amb els altres dos que hi va haver a la comarca i van confirmar que hauria estat fortuït.