Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones acusades d'explotar diversos treballadors a qui tenien en situació irregular i vivint en un altell que hi havia a la mateixa nau on treballaven, al polígon d'Olius.

Els arrestats són dos homes, de 34 i 55 anys i veïns de Cardona i Sant Vicenç dels Horts, que van ser enxampats fruit d'una investigació de la comissaria dels Mossos de Solsona, juntament amb Inspecció de Treball.

Durant el mes d’agost, la policia catalana va esbrinar que en una empresa, ubicada al polígon d’Olius hi havia diversos treballadors en situació irregular que vivien dins de la mateixa nau industrial. Ho feien amuntegats en uns matalassos col·locats al terra, i en el mateix espai, també disposaven d’una petita zona habilitada com a cuina i menjador.

El 13 d’octubre, els Mossos i Inspecció de Treball van fer una inspecció a l’empresa i van constatar que hi havia set treballadors sense contracte. A més, quatre d’ells tampoc tenien permís de residència al país.

Al finalitzar la inspecció els mossos van detenir els dos responsables de l’empresa com a presumptes autors d’un delicte contra els drets dels treballadors. Ambdós van quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan els requereixi.