La Policia Local de Manresa ha detingut aquest divendres a la matinada un manresà de 48 anys per haver agredit els seus pares, d'avançada edat, segons han explicat fonts policials. Els fets han tingut lloc a quarts d'una de la matinada en un domicili del districte de Llevant, quan una dona va trucar al 112 demanant auxili per un presumpte delicte de maltractament.

Diverses patrulles de la policia local es van dirigir fins al domicili en veure que la trucada s'havia tallat i no podien contactar de nou amb l'alertant. Allà, els agents van trobar un home de 73 anys inconscient i una dona de 70 anys que els va explicar que el seu fill els havia agredit a tots dos. La dona va explicar al cos policial que el seu fill els havia propiciat diverses bufetades i cops de puny a ambdós progenitors després que aquests el recriminessin per haver deixat oberta la nevera. Després de fer caure el pare a terra, l'agressor li va continuar donant puntades de peu. Tot seguit, el fill va començar a llençar objectes i a trencar vidres. Quan la mare va intentar trucar al 112 li va agafar el telèfon, el va llençar a terra i es va tancar a la seva habitació.  

Els agents van activar una ambulància del SEM per atendre el pare, que de mica en mica va anar recobrant la consciència i van detenir el fill per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit familiar, que es va resistir de forma violenta.