Una persona ha mort en precipitar-se des del balcó d'un vuitè pis en un incendi en un bloc a Badalona (Barcelonès), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Les flames han afectat el vuitè de l'edifici, ubicat al número 152 de l'avinguda del Maresme, al barri de Sant Roc.

El pis ha cremat totalment i el foc s'ha extingit a les 8.39 hores. No hi havia ningú més a l'habitatge. Els veïns del costat i del setè pis estaven confinats a casa seva. El Sistema d'Emergències Mèdiques ha atès sis persones. Els Bombers hi han treballat amb set dotacions i també hi han participat els Bombers de Barcelona.

En el dispositiu de Bombers de la Generalitat hi han treballat tres autobombes, una autoescala i tres unitats de personal i càrrega. Els Bombers de Barcelona també hi han actuat amb dos tancs, una autoescala i una unitat de personal i càrrega. Per part del SEM s'han activat sis unitats i una de psicològica, mentre que els Mossos d’Esquadra hi eren amb quatre dotacions. També hi ha col·laborat la Guàrdia Urbana de Badalona.