Els Mossos d’Esquadra han intervingut, els darrers dies, més de 25 quilos de cabdells de marihuana a l’Anoia i al Berguedà, amb un valor total de 154.400 euros en la seva venda al detall, segons fonts dels Mossos d’Esquadra.

Al Berguedà, en un control que es va fer la nit de dilluns a dimarts, els Mossos d’Esquadra van aturar un vehicle de matrícula francesa a la C-16, a l’alçada de Berga i davant la forta olor de marihuana que desprenia, el van escorcollar. Hi van trobar 3,6 quilos de cabdells amb un valor de 18.400 euros en el mercat íl·licit. També se’ls van confiscar 445 euros en efectiu i quatre telèfons mòbils. Al vehicle hi viatjaven un home francès de 28 anys, ara a presó, i un menor de 16 anys que va passar a disposició de la fiscalia de menors.

A l’Anoia, divendres, el cos va ser alertat per una forta olor de marihuana d’una masia de Sant Martí de Tous. En anar-hi, van trobar un home a la casa que va deixar entrar els agents de forma voluntària i allà hi van trobar 22,66 quilos de cabdells, valorats en 40.000 euros en la seva venda a l’engròs i 136.000 euros en la venda al detall. L’home, de 28 anys, va ser detingut i va quedar en llibertat a l’espera de judici.