Un camió ha bolcat aquest dilluns a la c-55 al terme municipal de Castellgalí i ha provocat retencions de fins a 3 quilòmetres. El conductor ha resultat ferit lleu i ha sigut traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

L'incident ha tingut lloc al punt quilomètric 22 en sentit sud i ha causat una congestió en ambdós sentits entre el punt quilomètric 24 i el 21. A les dues de la tarda la circulació s'ha complicat i s'han registrat fins a tres quilòmetres de retencions a causa del tall al vial per retirar el camió bolcat aquest matí.

El Servei Català de Trànsit ha registrat l'avís a les 11.36 h i fins a l'indret s'hi han desplaçat 3 patrulles dels Mossos d'Esquadra i una dotació dels Bombers de la Generalitat.

És el segon accident registrat a la c-55 a la comarca del Bages durant aquest dilluns. El primer ha sigut a Cardona, on un vehicle ha fet diverses voltes de campana. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut de traslladar a dues persones a l'Hospital de Manresa en estat menys greu.