Dos accidents a l'A-2, a Castellbisbal, provoquen aquest divendres entorn les 9.30 h del matí retencions de fins a set quilòmetres entre Olesa de Montserrat i Abrera, segons fonts de Trànsit. També hi ha hagut aturades de més de 6 quilòmetres a la c-55 entre Olesa de Montserrat i Abrera per enllaçar amb l'A-2 i fins a 4 quilòmetres a l'N-IIa a Martorell. La situació s'ha normalitzat entorn les 11 del matí.

A les 7.13 h del matí ha tingut lloc un xoc en cadena entre cinc vehicles al punt quilomètric 589 en sentit Barcelona, segons fonts de Bombers de la Generalitat. L'incident ha deixat un ferit lleu, que ha sigut traslladat a l'Hospital de Martorell, i tres il·lesos.

Al quilòmetre 588 de la mateixa via, un camió frigorífic i un turisme han sigut els implicats en el segon accident. A aquest, que s'ha registrat a les 7:14 h, hi ha hagut una col·lisió lateral entre ambdós vehicles. El camió ha bolcat a conseqüència del xoc. Els dos conductors han resultat il·lesos.

Dos camions més a Argençola

Aquesta matinada de divendres, hi ha hagut un altre accident entre dos camions a l'A-2, a Argençola. Trànsit l'ha registrat al punt quilomètric 537 en sentit Lleida. Hi ha hagut un ferit lleu amb un cop a la cama.