La Policia Nacional ha detingut aquest divendres un home que, en estat d’embriaguesa, ha intentat atropellar amb un vehicle diversos agents i vianants a prop de l’escola de Valdelasfuentes, al barri de Sanchinarro de Madrid. El succés ha tingut lloc poc abans de les nou del matí al carrer d’Ana de Austria a prop del de Francisco Pi y Margal, segons ha avançat ‘El Mundo’ i han confirmat fonts policials a Efe.

Després d’una discussió amb dues persones aquest home ha amenaçat els testimonis i ha pujat en un turisme. Agents de la Policia Nacional que s’han personat al lloc han intentat aturar-lo, però els ha intentat atropellar. En la seva fugida ha atacat un dels vianants, que ha patit una ferida lleu i ha sigut donat d’alta allà mateix, segons han informat a Efe fonts d’Emergències Madrid.

A la zona hi havia embús, ja que coincidia amb l'hora d'entrada a una escola, i l’home ha quedat atrapat i ha sigut detingut pels agents. L'home ha estat traslladat pel Samur-Protecció Civil a l’Hospital de La Paz per una intoxicació etílica.