La jove de 16 anys violada a Igualada quan sortia de la discoteca Epic la matinada de l'1 de novembre ha perdut gairebé el 90% de l'oïda d'una orella a causa del cop que li van donar els presumptes agressors al cap. Fonts pròximes al cas han informat que la menor s'ha sotmès a diversos exàmens per avaluar la seva capacitat auditiva i que haurà de dur audiòfons.

Han explicat que la jove continua ingressada a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona on es va recuperant "progressivament", i que la investigació dels Mossos d'Esquadra per trobar els presumptes agressors encara està sota secret d'actuacions.

Un increment de la vigilància

Al lloc dels fets, tal com ja va avançar aquest diari, Igualada posarà càmeres de videovigilància al polígon Les Comes. La regidora de Seguretat Ciutadana, de l'Ajuntament, Carlota Carner, va explicar dimecres passat que la mesura ja estava prevista abans dels fets. A banda del polígon, també se'n posaran als accessos i sortides de la ciutat.

A més a més, l'Ajuntament d'Igualada ha anunciat aquest dimecres una segona mesura: l'increment de la presència nocturna de la policia local els caps de setmana al municipi. Carner, en aquesta ocasió, ha explicat que "des d’aquesta mateixa setmana, la Policia Local d’Igualada ha incrementat els efectius per cada nit, en especial durant les de cap de setmana".  Des de fa poc més d'una setmana, la Policia Local d'Igualada compta amb vuit nous agents. 

Els fets

La presumpta agressió sexual va tenir lloc la matinada del dilluns 1 de novembre al polígon industrial de Les Comes. La víctima en aquell moment sortia de la discoteca Epic d'Igualada i es dirigia a l'estació de tren, possiblement acompanyada. La jove va ser traslladada inicialment a l'Hospital d'Igualada i després a Sant Joan de Déu de Barcelona amb greus lesions derivades de l'agressió.