Dos menors i la seva mare han mort aquesta matinada en l'incendi d'un habitatge a Almeria. El 112 d'Andalusia ha informat que el succés s'ha produït al voltant de les 00.10 hores, quan els veïns han alertat de fum i flames en un àtic situat al carrer Euro del nucli poblacional de El Alquián. Segons ha informat la Policia Nacional, el foc hauria estat intencionat: "La recerca està oberta i se segueixen dues vies. La del suïcidi i la d'un delicte contra les persones", han precisat als mitjans des de la Comissaria Provincial d'Almeria.

Una veïna de les víctimes, Sandra López, ha relatat a Efe que els morts són d'origen subsaharià, i que el pare dels nens és camioner i estava treballant.Segons aquesta dona, quan es va produir l'incendi en el domicili es trobava un oncle dels menors que no va poder accedir a l'habitació que estava cremant perquè hi havia un "cadenat".

En el lloc han intervingut els recursos sanitaris de la Junta, Bombers d'Almeria, Policia Local i Cos Nacional de Policia, que ha activat el protocol judicial per a esclarir les causes del succés. Segons fonts del cos d'extinció d'incendis, les flames només han afectat una habitació de l'immoble.