Una dona ha matat aquest diumenge la seva parella en un pis de Manresa. Segons ha pogut saber aquest diari, l'homicidi s'ha produït a dos quarts de set del matí a l'habitatge número 3 del carrer del Purgatori, al barri de les Escodines de Manresa, que és el vial a on s'accedeix pel carrer Nou de Santa Clara que queda situat a la sortida del pàrquing posterior de la Clínica Sant Josep. Ha estat la mateixa homicida la que, després d'apunyalar mortalment l'home al pit amb un ganivet, ha alertat als Mossos d'Esquadra.

Fonts properes a la investigació han comentat que víctima i agressora serien parella i haurien tingut una forta discussió a casa seva abans que es produís l'atac. En rebre l'alerta, efectius de Mossos, Policia Local i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), s'han desplaçat fins a l'habitatge, on han trobat el cos de l'home amb una ferida d'arma blanca al pit. Un metge es va encarregar de certificar-ne la mort. La víctima tenia 48 anys i era de nacionalitat espanyola.

Els Mossos han detingut la dona de 42 anys i de nacionalitat tailandesa. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Central ha obert una investigació per esclarir els fets, que van causar sorpresa al barri manresà, on feia temps que no havien de lamentar una notícia d'aquest tipus, tenint en compte que els darrers anys han hagut de ser més d'una vegada protagonistes indirectes de fets delictius de diversa índole.