El jutge ha enviat a presó la dona detinguda aquest diumenge com a presumpta autora de la mort de la seva parella a Manresa. Segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutjat d’instrucció número 3 de Manresa ha rebut, aquest matí a la dona i el magistrat ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança. La causa està oberta per un delicte d’homicidi.

La mort de l’home es va produir aquest diumenge al matí, quan presumptament, després d’una forta discussió, la dona li va clavar un ganivet al pit. Els fets van passar cap a quarts de set del matí i hauria estat la mateixa dona qui, després de clavar la ganivetada va avisar els Mossos d’Esquadra.

Tot seguit, els Mossos d’Esquadra i altres serveis d’emergències es van desplaçar fins al lloc dels fets, el número 3 del carrer Purgatori, on van trobar el cos de l'home amb una ferida d'arma blanca al pit. Un metge es va encarregar de certificar-ne la mort. La víctima tenia 48 anys i era de nacionalitat espanyola.

També van detenir la dona, de nacionalitat tailandesa i de 42 anys, com a presumpta autora dels fets.