Un matrimoni d’edat avançada ha mort aquest dilluns en l’incendi del pis on vivien a Vilassar de Mar (Barcelona). Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc s’ha iniciat a les 06.45 hores en un habitatge del carrer Maria Vila de Vilassar, i ha obligat a evacuar de manera preventiva una quarantena de veïns. Inicialment havia transcendit que les víctimes eren dues dones.

Al rebre l’avís, immediatament han activat fins a 16 dotacions i, a l’arribar-hi, han comprovat que el foc estava totalment desenvolupat i que afectava bàsicament el setè pis de l’edifici (de planta baixa més 10 pisos), tot i que el foc s’havia propagat per alguns tendals de la façana.

Ràpidament, han iniciat les tasques d’extinció tant des de l’interior de la vivenda com des de l’exterior. A l’accedir a l’interior del 7è 2a han localitzat els cossos sense vida de dues persones, d’edat avançada, que vivien en aquest pis.

Els Bombers han procedit a revisar la resta de vivendes de l’edifici i han evacuat una quarantena de persones. Quan les condicions de seguretat ho han permès, han confinat altres veïns.