La circulació a la C-55 s'ha vist afectada aquest dimecres al migdia a causa d'un camió encastat en un pont de Valls de Torroella, al municipi de Sant Mateu de Bages. L'avís de l'incident s'ha produït a les 13:23 hores quan, un camió que circulava per la C-55 a dins del nucli de Valls ha quedat encallat en intentar travessar un dels ponts que creuen el Cardener dins del poble.

Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, ningú ha resultat ferit a causa de l'accident, però sí que s'han generat retencions a la via afectada. Ha calgut una grua de gran tonatge per retirar el vehicle de la calçada. El problema radicava en el fet que l'altre pot que hi ha per sortir d'una banda del poble està en obres durant tota la setmana i no s'hi pot passar. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant Mateu ha passat un avís cap a les tres de la tarda avís en què afirmava que "no sabem quan es podrà reobrir al trànsit. S'està treballant per retirar-lo. La única alternativa per anar i venir en direcció Salo és passar pel camí de Cal Comes que arriba fins a Palà".

A tres quarts de sis de la tarda, el mateix consistori ha passat un altre avís en què explicava que el camió ha estat retirat i que ja es pot circular en els dos sentits, en un pas regulat per un semàfor.