Els Mossos d'Esquadra estan investigant la mort d'un home localitzat aquest dimarts a la tarda a prop de la desembocadura de la Muga a Empuriabrava. El cadàver, en avançat estat de descomposició, estava recolzat a la llera del riu. Portava el tors nu i, de moment, se'n desconeix la identitat.

Un home que estava fent pàdel surf a la zona el va localitzar poc després de les cinc de la tarda i va avisar a la Policia Local de Castelló d'Empúries, que al seu torn van alertar els mossos. El cos no tenia signes aparents de criminalitat, però semblava fer dies que es trobava a l'aigua, els Mossos estan pendents del resultat de l'autòpsia per acabar de confirmar aquest extrem. L'aixecament del cos es va fer cap a les nou de la nit.

L'operatiu

El cadàver trobat a la llera del riu estava a uns 400 metres de la desembocadura de la Muga, al sector Montgrí de la urbanització d'Empuriabrava. Tres patrulles del cos van anar fins a la zona, on van veure part del cos semi enfonsat.

Els agents van avisar als Mossos d'Esquadra, i fins al lloc s'hi van desplaçar agents de la Unitat Marítima i de l'Aquàtica de la policia catalana. També es van activar Bombers, efectius del SEM i el jutjat va enviar un metge forense al lloc.

Se li està fent l'autòpsia i els mossos també comproven les bases de dades dels desapareguts a la zona per intentar identificar-lo. L'aixecament del cadàver es va fer cap a les nou del vespre, després que la Unitat Aquàtica dels Mossos el tragués de l'aigua.