Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha obert una investigació després que una mare hagi denunciat que el conductor d’un autobús de la línia H16 es va negar a deixar baixar les filles, de 12 i 18 anys. La dona va explicar a través de les xarxes socials que les joves tornaven a casa dijous passat a un quart de vuit de la tarda quan es van produir els fets.

Segons el relat de la mare, l’autobús es va anar buidant fins que les dues noies es van quedar soles al vehicle. En prémer el botó abans d’arribar a la parada de casa, el conductor no els va obrir les portes i tampoc a la parada següent. No ho va fer, segons la mare, fins que la de 18 anys va dir en veu alta que trucaria la família.

La dona assegura que la seva filla gran li va demanar i va suplicar diverses vegades al conductor que les deixés baixar. Finalment, va dir que trucaria els seus pares i va ser llavors quan el xofer va obrir les portes. Aquesta dona afirma que el conductor va deixar les joves en un lloc desert al barri de la Mina. Afegeix que van tornar a casa «agafades de la mà i mortes de por».

La família va posar una reclamació a TMB dijous mateix perquè els fets són «gravíssims» i l’empresa ha anunciat que ha obert una investigació.