Els Mossos d’Esquadra van detenir el 12 de gener un jove de 20 anys a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) com a presumpte autor de dos robatoris amb força en habitatges del municipi. Els fets van tenir lloc el mateix dia de l’arrest quan els Mossos tenir coneixement que el propietari d’una casa havia trobat una persona a casa seva que en ser sorprès va fugir. Minuts després, van rebre un segon avís alertant que un home estava intentant accedir a un segon habitatge ubicat al mateix carrer. Un cop al lloc dels fets, els agents van localitzar el lladre amagat entre els arbres del jardí. A l’interior de la seva motxilla van localitzar diversos objectes de valor com joies i telèfons mòbils, propietat del primer requeridor.

Davant les evidències, els agents van detenir el jove com a presumpte autor dels dos robatoris amb força interior de domicili, un d’ells en grau de temptativa.

L’arrestat, que ha estat detingut cinc vegades en els últims 30 dies, va passar a disposició judicial el divendres 15 de gener i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Els objectes recuperats ja han estat retornats al seu legítim propietari.