Els Mossos d’Esquadra busquen un home que aquest divendres ha irromput armat amb una pistola en una oficina de CaixaBank ubicada a Alp, a la Cerdanya, i s’ha emportat un botí de 200.000 euros. 

L'home ha entrat al banc a les 14.30 hores i ha amenaçat les treballadores de la seu mostrant l’arma de foc que portava subjectada als pantalons, segons han declarat fonts policials consultades per El Periódico, diari del mateix grup editorial que Regió7. A aquella hora, just abans del tancament setmanal, la caixa forta estava oberta i el lladre s’ha emportat una quantitat de diners molt superior a la que acostumen a obtenir els atracadors actualment.

En els últims assalts que han transcendit a la premsa, el botí aconseguit no arriba als 10.000 euros a causa que els treballadors únicament poden fer extraccions molt limitades. No ha estat el cas d’aquest migdia. 

En conseqüència, el cos policial ha activat aquesta tarda un dispositiu amb controls a les carreteres de la zona del municipi cerdà. El sospitós ha fugit i des d’aleshores els Mossos, també amb unitats antiavalots, miren de trobar-lo.