Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi que s'ha originat a les golfes d'una masia de Fals. Les flames han començat cap a 3/4 de 4, han calcinat totalment l'estança i han afectat l'estructura de la coberta. A més, una persona ha hagut de ser assistida pel SEM intoxicada pel fum.

També aquesta nit, els Bombers han actuat en dos focs més en habitatges. L'avís d'incendi més matiner s'ha rebut a la 01.38 hores a Lleida. Ha cremat totalment una habitació i la resta del pis ha quedat afectat pel fum i la temperatura. Cinc dotacions han treballat en l'extinció de les flames i una persona ha estat evacuada pel SEM per inhalació de fum.

El tercer incendi s'ha declarat en un edifici de l'avinguda de Catalunya de Tarragona. L'avís s'ha rebut a les 05.54 hores i el foc es concentrava en un pis ubicat a la sisena planta de l'immoble. Les flames s'han propagat al pis del costat, on també ha cremat una habitació. La temperatura i el fum ha afectat la resta. Cap persona ha resultat ferida i sis dotacions dels Bombers han treballat en l'extinció.