Els equips d'emergència han pogut recuperar el cos de l'operari mort sepultat aquest dissabte al migdia a Cànoves i Samalús mentre excavava una rasa, segons han confirmat els Bombers de la Generalitat, que anit continuaven treballant a la zona per recuperar el cos de l'home.

Per arribar fins a la persona sepultada, els bombers van haver d'apuntalar i desenrunar la terra de forma manual i això va fer alentir molt els treballs. A mitja tarda, al voltant de les sis, els bombers i el SEM van poder establir contacte amb l'operari i en van certificar la mort. La víctima estava molt sepultada i encara va caldre més de quatre hores per retirar-ne el cos.

Els fets es van produir al voltant de tres quarts d'una del migdia en un dels carrers principals de la urbanització de Ca l'Esmandia. L'operari es trobava a una profunditat d'entre dos i dos metres fent uns treballs d'impermeabilització però en no assegurar la rasa va quedar colgat.

En declaracions a TV3, l'alcalde del municipi, Josep Cuch, ha desvinculat l'accident del temporal Glòria, fa just dos anys, i ho ha atribuït a un sinistre laboral.