Els Mossos d’Esquadra van detenir, a Igualada un home de 38 anys com a presumpte autor de quatre intents de robatori en una mateixa nit en tres establiments de la capital anoienca i un de Santa Margarida de Montbui.

La detenció és el resultat d’una investigació iniciada el 17 de gener després de tenir constància que en aquella mateixa matinada s’havien produït almenys fins a quatre temptatives de robatoris amb força en establiments de l’Anoia.

Els fets van tenir lloc de manera consecutiva durant la matinada del 17, quan el lladre va intentar entrar a robar en fins a quatre establiments diferents, tres dels quals a Igualada i un a Santa Margarida de Montbui.

Els investigadors, després de diverses gestions, van poder concloure que en tots els casos es tractava del mateix autor. Finalment els mossos van detenir el presumpte autor el 18 de gener a Igualada.

El detingut, va passar el 19 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.