Els Mossos conjuntament amb agents de la Policia Local de Capellades van detenir aquest diumenge dos homes de 17 i 19 anys com a presumptes autors d’una temptativa de robatori amb força.

Passades les cinc de la matinada, els mossos van rebre l’avís de la Policia Local de Capellades on s’informava de la possibilitat que haguessin entrar a robar en un hostal de la població de Capellades: havien localitzat un vidre trencat de la porta d’un balcó.

Pocs minuts després els mossos van arribar al lloc i juntament amb una patrulla de la Policia Local van accedir a l’interior de l’establiment on van observar que la porta que donava accés a una terrassa interior estava oberta.

Un cop fora la terrassa, els agents van localitzar dos homes amagats amb una bossa de plàstic plena d’ampolles de licor de l’establiment.

Davant d’això els agents els van identificar i detenir com a presumptes autors d’una temptativa de robatori amb força.

Un dels detinguts va quedar en llibertat després de declarar mentre que l’altre estava previst que aquest dilluns passés a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.