Els Mossos d'Esquadra han enxampat un grup de sis persones que tenia llesta una nau del carrer Castelltallat de Manresa per començar-hi a plantar marihuana. Es tracta d'homes d'entre 24 i 43 anys que van ser detinguts dissabte passat, 22 de gener, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Segons la Policia Catalana, cap a les 5 de la tarda de dissabte, agents que feien patrullatge pels carrers de Manresa van observar tres homes que manipulaven un compressor de càrrega d’aires condicionats, al costat d’una nau. Quan els mossos s’hi van acostar, van observar que els homes es posaven molt nerviosos. Això els va fer sospitar i van començar a indagar fins a descobrir que a l’interior de l'edifici hi havia una extensa instal·lació d’aires condicionats i 1.300 testos amb terra i una extensa instal·lació de làmpades.

Dins la nau, els agents hi van localitzar tres homes més. Tot apunta que estaven preparant l’edifici per albergar una gran plantació de marihuana.

Els sis homes van quedar detinguts per actes preparatoris punibles i van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa l'endemà, 23 de gener.