Un home, de 49 anys, ha ingressat a presó després d'haver comès fins a cinc atracaments a comerços de la comarca de l'Anoia i haver-se endut un botí de més de 1.300 euros.

Els fets delictius van tenir llic entre el 8 i el 20 de gener. L'autor sempre actuava utilitzant el mateix modus operandi. Quan entrava a l'interior de l'establiment, esperava amb tota tranquil·litat, i quan la treballadora es quedava sola aprofitava per cometre el robatori. En tots els fets va intimidar les dependentes amb un ganivet, menys en una ocasió que va utilitzar una destral, i els demanava els diners de la caixa enregistradora.

Després de diverses gestions d'investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada, aquests van esbrinar que tots els robatoris els havia comès la mateixa persona. El 20 de gener el cos policial va detenir el presumpte autor dels cinc robatoris amb violència i intimidació a establiments de la Pobla de Claramunt, la Torre de Claramunt i Capellades.

El detingut va passar el 22 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada i va decretar l'ingrés a presó.