La Guàrdia Civil ha trobat les restes d'una dona en una finca d'Olesa de Montserrat i ha detingut l'home que hi vivia. Segons la primera avaluació, la víctima hauria mort de forma violenta. El cas està sota la tutela d'un jutjat de Martorell des de fa diversos mesos. La Guàrdia Civil va entrar i registrar la finca dijous amb l'ajuda de gossos detectors de restes biològiques i altres unitats especialitzades, i van trobar les restes, sobretot ossos. La investigació segueix oberta.

Segons fonts de la investigació, a l'espera de realitzar l'ADN a les restes que s'han trobat, aquestes correspondrien a la d'una dona que fa anys que estava desapareguda, tot i que en el moment en el qual s'hauria iniciat la investigació, no hi havia denúncia de la desaparició.

Segons han detallat les fonts consultades, el detingut i la víctima, tot i tenir relació entre ells, no eren parella. Les restes, segons fonts de l'institut armat, les han trobat en una finca rústica d'una zona muntanyosa d'Olesa, tot i que no han detallat de quina es tracta.