El jutge ha enviat a presó l’home detingut la setmana passada per la mort de la seva germana a Olesa de Montserrat. L’home va ser detingut després que la Guàrdia Civil trobés, en una finca de la seva propietat, les restes òssies, que a falta de la confirmació de l'anàlisi d’ADN, serien de la seva germana i que portava una dècada desapareguda.

La causa, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), està oberta per un delicte d’homicidi amb agreujant de parentiu. L’ordre de presó provisional, comunicada i sense fiança l’ha dictat el jutjat d’instrucció 7 de Martorell, però la causa s’ha enviat al jutjat número 4 que és qui té obertes les diligències.

Segons van explicar fonts de la Guàrdia Civil, ningú havia denunciat la desaparició de la dona i la investigació es va iniciar arran de les sospites que podia tractar-se d’una desaparició no voluntària. I finalment, en el marc d’aquesta investigació, dijous passat es va fer un escorcoll a la finca del germà de la víctima, a Olesa de Montserrat. Allà, amb gossos especialistes en detectar restes humanes i altres mitjans, van acabar trobant el cadàver de la dona.

Segons van explicar, a simple vista ja presentava signes que la mort havia estat violenta, però ara cal esperar que l’informe forense ho confirmi. També cal esperar que les proves d’ADN confirmin que les restes són les de la dona que s’estava cercant.