Els regidors dels grups municipals de Piera, Masquefa i els Hostalets de Pierola han entrat al Parlament de Catalunya una proposta de resolució per crear una comissaria dels Mossos d’Esquadra a l’Anoia Sud. Es tracta d’una reivindicació històrica que la formació considera «clau» per a la seguretat del sud de la comarca, segons explica el PSC en un comunicat.

La demanda ha estat registrada pel diputat anoienc del PSC Jordi Riba juntament amb els tinents d’alcalde de Piera Javier Perellón i Carme González i la regidora del municipi Montse Porras, el tinent d’alcalde de Masquefa Dani Gutiérrez i el regidor i portaveu als Hostalets de Pierola, Dani Vendrell. Segons asseguren els socialistes, la proposta de resolució serà posada a debat i es votarà en els propers mesos i esperen que tots els grups donin suport a aquesta demanda per tal de «pressionar la Generalitat perquè impulsi aquesta comissaria» i Perellón assegura que «lluitarem fins al final per fer-ho realitat».

Els socialistes afegeixen que els veïns del sud de l’Anoia no considera «propera» la comissaria d’Igualada per atendre possibles conflictes de «manera ràpida i efectiva».